tisdag 27 oktober 2009

thought I heard a saxophone, I'm drunk on the moon

o Datorn har havererat (igen) och ingen vet hur länge den kommer fungera halvbra (halvdåligt).
o Min tentavecka sammanfaller med mina (tre) bröders höstlov vilket är lika med att huset är fullt hela tiden, dygnet runt, jämt.
o Alla psykologiska forskare är judar.
o De psykologiska forskare som inte är judar heter Smith eller Robert.
o Ecstasy kallas också MDMA vilket står för methylenedioxymethamphetamine och ja, det är ett enda ord.
o Min kurslitteratur är ironiskt skriven så ibland sitter jag ensam i ett rum i ett hörn och skrattar rått för mig själv.
o Jag har gränslös inspiration till en roman om Johnny, och snart har jag skrivit halva i huvudet. Önskar jag var på Gotland och kunde skriva ostört, alternativt att inspirationen kom lägligare.
o Enya är den enda musik jag kan plugga till på riktigt, ändå envisas jag med att bara lyssna på Tom Waits, The Heart of Saturday Night, och kan alltså inte låta bli att sjunga med.
o Jag har köpt en tjock, röd, lagom stor, olinjerad bok som är helt perfekt och som jag vill göra collage i. Jag har gjort två trots att jag inte har tid.
o Jag vill läsa lord Byrons poesi. Lord Byron är min idol.
o Jag har avverkat snart fem överstrykningspennor på två månader.
o Pappa håller på att bygga om köket, så vattenkokaren står i matsalen och micron i vardagsrummet. Allting blir väldigt omständligt.

rubrik ur DRUNK ON THE MOON av TOM WAITS

1 kommentar:

  1. Sv: Åh tack!
    Ska jag vara ärlig har jag nog aldrig sett någon höstig bild som inte har överdrivet uppdragna färger bara för att "förstärka den höstiga känslan". (Vilket självklart är bullshit och bara blir jobbigt efter tre sekunder.)
    Jag gillar halvmättade färger. Det funkar så fint till.. ah. Typ allt.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...