torsdag 4 mars 2010

in the white room, with black curtains, near the station

Vad gör man när man har fotoabstinens och ingenting att ta bild på och inte får någon inspiration av en smutsvit omgivning? - Jag tog bild på mitt sovrum, för det har jag ju inte gjort förut liksom.


Fick inte godkänd på tentan heller och det känns lite mörkt även om det inte var oväntat. Orkar verkligen inte älta men det hade ju varit bra om jag kunnat eliminera lite av tyngden från axlarna. Önskar jag kunde motivera mig att få det undanstökat, men jag känner mig som Bellman när han hellre vänder och simmar tillbaka en mil än fortsätter de sista hundra meterna till motsatt strand. Om det beror på snedvriden lathet eller kass problemlösningsförmåga tänker jag inte spekulera i.



rubrik ur WHITE ROOM av CREAM

3 kommentarer:

 1. ajdå, jobbigt med tentan. Men du kommer klara det ska du se! Men förstår när man inte känner sig motiverad alls... ursh.

  å tack för ditt svar angående bloggstatisik. Har oxå hört att på vissa sajter så kan de bli fler unika besökare om dom går in några timmar senare. Hmm.. KOmmer väl alltid bli ett mysterium I suppose! :)

  SvaraRadera
 2. Men åh. Du skulle ju få ett B sa vi väl?! :(

  SvaraRadera
 3. Fan då. Men vila upp dig först, det får man. Sedan kanske det känns lättare.

  Vi kan starta en får-alltid-högsta-betyg-men-har-nu-plötsligt-dragit-på-sig-resttentor-och-därmed-identitetskriser klubb! Tragiskt.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...