tisdag 4 maj 2010

"snälla barn"

Jag tycker inte om folk som fyller år och ingenting önskar. Jag känner mig som tidernas sämsta presentgivare - usel både på att komma med idéer och att göra det i tid. Vanligtvis blir det nödlösning.se = presentkort som görs dagen innan/samma morgon. Tur att jag inte var med vid Jesu födelse för av mig hade han aldrig fått den där myrran eller rökelsen, och Gud vet vad som då blivit av honom.rubrik av PAPPA

8 kommentarer:

 1. håller helt med. helt omöjligt att komma på något skojigt att ge till kompisar. Det är alltid så att man kommer på något, som man sedan redan har gett för några år sedan ( iallafall för mig) xP

  SvaraRadera
 2. Du sa det. En kompis till mig fyller 18 idag, han får ingenting..

  SvaraRadera
 3. Lägg av va människa! För att vara "usel både på att komma med idéer" så är du jädrigt duktig på att slänga ihop något i alla fall! Du borde skämmas för din negativitet för det här är ju nästan oförlåtligt orättvist! Presentkort är (enligt mig) faktiskt en underskattad presentidé och om de ser ut SÅ DÄR (pekar på bild) så är det ju årets fräsigaste födelsedagspresent liksom!

  SvaraRadera
 4. sv: jag tkr oxå det är dumt att man tjänar mindre pengar när man gör samma jobb. galet..

  håller med dig om att det är svårt att hitta presenter till folk. jag är ganska så dålig på't.

  SvaraRadera
 5. Du kan sluta ha dåligt samvete nu, för det där var det gulligaste presentkortet jag någonsin sett. JAG skulle bli överlycklig om jag var din pappa! Hälsa grattis!

  SvaraRadera
 6. Men vilket presentkor!. Om jag slutar önska mig saker kanske jag ska hinta om din blogg så fattar alla precis vad de ska ge mig.

  SvaraRadera
 7. TACK för all beröm! Himmelskt så glad jag blir.
  Cissi skrev en sån fin kommentar som inte vill publiceras från hennes dator och som jag fick via facebook istället, men eftersom den var så gullig vill jag inte vara utan den utan tar mig fräckheten att själv lägga upp den.

  "Du är ju helt sanslöst duktig på dethär. Wow. Jag vill ha alla presentkort i världen från dig. Du borde göra och sälja! Men visst är det kalasjobbigt när de inte önskar sig någonting, jag vet ju själv hur jag är, äälskar presenter och försöker underlätta för mina vänner så att jag kan få så mkt äventyrligt som möjligt, haha. *egoistisk* Men föräldrar har inte hajjat att snälla barn och ett städat rum INTE är en bra present.

  Ska vi gifta oss snart Alicia? Puss"

  - Cissi, http://karamanjaka.blogg.se/

  SvaraRadera
 8. Håller med alla ovanstående kommentarer. trodde först att du köpt/fått världens finaste presentkort.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...