onsdag 12 maj 2010

how can I keep from singing?


Drack morgonkaffet i solen på trädäcket och fick sällskap av vår lilla ekorrtjej.
Hon bor i tallen ovanför uteplatsen, och när hon inte dricker ur fontänen eller hänger uppochner i baktassarna och käkar av fågelmaten ligger hon i en trasig fågelholk och lapar sol.


Och som om hennes närvaro inte räckte för att få mig alldeles euforiskt aww-ig visade det sig att hon har fått fyra små ekorrungar i släptåg. De for runt trädstammarna och jagade varandra mellan grenarna och var extremt svåra att fånga på bild, så det blir bara en för den här gången - men det kanske är lika bra om man ska försöka undvika att få döds-söthets-stroke. Nix, försent.

rubrik ur HOW CAN I KEEP FROM SINGING? av ENYA

21 kommentarer:

 1. Åhh, ja visst! Att plocka blommor är en underbar syssla, speciellt vitsippor. De är så våriga! Och gud sikken söt liten korre som fastnat på bild här! Det märks att våren är här :*

  SvaraRadera
 2. Åh så underbart söta bilder!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag blir alldeles varm i hela kroppen! Så himla underbara bilder. Nu blev jag liksom vårglad, trots att jag måste sitta inne och hålla min envisa och bråkiga examensuppsats sällskap, istället för att vara ute och leta vårtecken. Tack min söta, rara (syftar på både ekorren och dig)!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga bilder på ekorren:D Så levande och färgglada, de får en att le hihi. mysigt med ett sådant sällskap till kaffet:)

  SvaraRadera
 5. Men en sån söting! Ekorrar är nåt som jag aldrig kan låta bli att stanna och titta på - förra veckan hörde jag ett oherrans tjattrande, då var det en ekorre som jagade en annan genom träden. Oj, så söta dom var! Jag har en känsla av att dom kände sig mera urförbannade än söta... :D

  SvaraRadera
 6. Åh så söt! Och vilka fina bilder! :)

  SvaraRadera
 7. Ååååååååååååååååååååååååååååååååååååhhhhhh!

  SvaraRadera
 8. Åh, vad söt! Vilka bra bilder du fick till! :)

  SvaraRadera
 9. MEN ÅÅÅHHH GUD SÅ GULLIGT. Speciellt tredje bilden och när hon ligger i holken! Ichlo pichlo! =) underbart sött! Ekorrar är bra fina dom.

  Å tack så mycket, känns väldigt kul med matten.
  å hatt-hemsidan är ju bara för klockren. Skrattar varje gång. Som du säger, någon har haft för mycket fritid =)

  SvaraRadera
 10. satan i gatan vilken söt!

  SvaraRadera
 11. Fyfan! Jag är kär! Åh, lillen då.

  SvaraRadera
 12. Fantastiska bilder på ekorren :) Den när hon blundar och även den i fågelholken är ju helt otroliga :) Funderat på att framkalla dem och rama in och hänga upp på väggen för att ha något att titta på när det är blaskiga vinterdagar? Om inte, så tycker jag att du ska göra det!
  Jag åker hem till Sverige på söndag! Det känns galet overkligt och jag tycker att vi måste ses snart när jag är hemma igen.

  SvaraRadera
 13. Jag tror jag spricker! hur sött som helst!

  Förresten tack för din fina kommentar, du förgyllde verkligen min morgon!

  gillar verkligen din blogg

  SvaraRadera
 14. Men jag tror jag dör, så sött!

  Och thémarängerna bara måste du testa. Har inte heller hört talas om det förr, men jag fullkomligt älskar Prince Wladimir och tänkte att jag måste testa att smaksätta något med det théet, hade några äggvitor ståendes i kylen så det fick bli maränger. Har provat med biscotti med, hur gott som helst!

  Vilken fin blogg du har förresten!

  SvaraRadera
 15. Så sött!

  Vad glad jag blir :) Tusen tack för dina fina ord!

  Kram!

  SvaraRadera
 16. Alldeles, alldeles för sent! :D Har aldrig sett sådana bilder på ekorrar förut - De är ju liksom energi personifierad. Häftigt, och jättegulligt!

  SvaraRadera
 17. "försöka undvika att få döds-söthets-stroke. Nix, försent." DET var verkligen försent! Tuppade av efter andra bilden.

  Nja. Kommer inte tillåta några mer nattliga spelningar utav Stones sålänge jag bor hemma (nu låtsas jag att min åsikt räknas mest utav allas i min familj).

  Och angående äppelträdet så är jag väldigt-väldigt förvirrad. Det är nämligen så att våra äppelträd inte heller blommar just nu men jag lade upp den bilden för att jag hade fotograferat den för prick 2år sedan. Hmm..

  SvaraRadera
 18. Oh herregud vad fina! Oh. Jag älskar ekorrar! Oh!

  SvaraRadera
 19. Alltså bilden när hon blundar och "ler". Det ser verkligen ut som att hon njuter i fullaste drag och tycker det är helt underbart.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...