torsdag 14 oktober 2010

bop bop shoo-bop


Stickar och lyssnar på Beatles. Tänker att det är för lite "yeah yeah yeah", "bop bop shoo-bop" och "oooooh" i modern musik. Testar webcameran jag just upptäckt finns inbyggd i datorn. Oooooh!

rubrik ur VADSOMHELST av THE BEATLES

4 kommentarer:

 1. Hej fina du! Jag söker nu massvis utav personer runt om i Sverige som gillar att skriva till ett projekt! Skall nämligen göra en kärleksnovellsamling där alla får vara med och berätta sin egen historia, om du tycker det låter intressant så får du hemskt gärna kika vidare på min blogg där all info finns, pusshej ♥♥♥

  SvaraRadera
 2. haha sparka sönder busskurer med rullatorn. gört! (om du inte blir som Solbritt, läs min blogg) ;)

  haha Alf är ju inte längre alf, han är ju skalle-per. Mindre göllig.

  Oh jag har också webcam på min dator men jag hajar inte hur jag ska kunna fota med den. jag får bara igång den via msn.. hmm!

  SvaraRadera
 3. Jag kan också få stickningsabstinens men innan jag hunnit äta frukost, duscha och sätta på mig mössa och halsduk (som är ett måste nu när vintern nalkas) har jag hunnit ledsna på att det tar så lång tid och då blir jag sur och då blir det inget garn och då blir det ingen stickning och då blir det inga fina plagg. Så jag sätter mig framför datorn och läser dina fina blogginlägg istället som gör mig glad igen. Ha en fortsatt trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 4. Jag visste att detvar den! Det är den du räknar centimetrar (antagligen snart metrar) på!!! I KNEW IT.

  Du är så himla fin, för övruigt. Puss!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...