tisdag 9 november 2010

as every fairy tale comes real (3)

2010-10-21, KLARA & ROSE, del 3

Favorit?

rubrik ur BOTH SIDES NOW av JONI MITCHELL

8 kommentarer:

 1. Mina favoriter är nummer två för hästens fantastiska uppsyn, pigg och vaken, och den näst sista för där ser det ut som att det går undan! det gillar jag. Härliga höstiga färger och fin skärpa :)

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga höstbilder! Här i Luleå är vintern på ingång, 1 dm snö och -13 grader..
  Bild nr 9 är min favorit, gillar uppmärksamheten hos häst och ryttare, glädjen och hösten som du fångat i en och samma bild, underbart!

  SvaraRadera
 3. 1 eller 5 är min favorit. Riktigt fina!

  SvaraRadera
 4. mina favoriter av dessa är nog 8 och 9 bara för att det var så himla roligt att galoppa på den ängen :D

  SvaraRadera
 5. Otroligt vacker häst! Vill också rida på sagohäst på ett öppet fält..!<3

  SvaraRadera
 6. 4:an min favorit, eftersom jag älskar höstfärgerna dödligt mycket.

  SvaraRadera
 7. 1,2,5,6,8 och 9. Jag älskar dem allihopa! :) Perfekt dokumentation och på 9an ser de ju lika glada ut båda två. Jag gillar hur du har vågat ta kort på sådant långt avstånd, jag gillar det verkligen. Naturen och färgerna gör ju sitt i bilderna, så utan dem hade det inte alls varit en lika bra dokumentation! Tummen upp :D

  Ang. Mumford and sons, så är jag jätteglad över att ha hittat detta bandet, heeelt i min stil. Hittade dem genom att kika på stargate universe... hihi... ska absolut lyssna på din irländare!

  SvaraRadera
 8. Favorit: Bild nummer åtta.
  För där ser ryttaren inte så stor ut. Jag har hemskt svårt för vuxenryttare på ponny! Inte för att ponnyn lider utav det, utan för att det ser fel ut. Sen gillar jag förvisso inte liten ryttare på stor häst heller. Lagom är alltid bäst.

  Men jag gillar bilderna i massor! Kan dock inte bestämma mig för om de hade varit finareutan ländtäcket, för att få en friare känsla. Å anda sidan får täcket det att se kallt ut. Tror dock att du hade kunnat ändra nyanserna i detlite, kanske mer åt det sepiafärgade hållet?

  Över lag så gillar jag bilderna! Lite mer nogrannhetsarbete skulle nog inte skada. (Ljusa upp bakgrunden här och där kanske och färgerna som jag sa.)

  MEEEN jag tycker ändå att det är lyckan och ögonblicket i bilderna som gör helheten, och den sitter som en smäck!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...