söndag 1 maj 2011

what if I'm the bad guy?

I samband med att jag lanserade en tändsticksask med Ron (den fjärde i min privata samling) arrangerade jag en liten tävling där vinnaren fick önska sig en egen hunk. Hanna vann och bad om en Robert Pattinsonask, något som tog mig (som inte är något Twilightfan) hyfsat hårt. Efter en del bildletande och ett hemskt obehagligt tragglande med Edward Cullen-citat fann jag till sist en halvsarkastisk kombo, skapade en ask och gav den senare till min vän och vapendragare. Här är, ännu senare, resultatet:

aliciasivert alicia sivertsson tändsticksaskar hunk robert pattinson twilight tändsticksaskshunk matches matchbox pyssel
Total anarki och graawr liksom och oh so very bad.

(Jag använde den här bilden)

rubrik ur TWILIGHT av STEPHENIE MEYER genom EDWARD CULLEN

7 kommentarer:

 1. jättefina bilder, alltså fint arrangerat.
  Har inget minne av att han säger det citatet men det var himla roligt. du är så duktig! :)

  SvaraRadera
 2. Jag skickar min adress och ett fin fint brev så skickar du en med robert sheehan, ok?! ÅH jag tror jag har vårkänslor och så älskar jag dina pyssliga grejer. Blir ju helt crazy bara av att kika på bilder av honom :( :( :( :(

  SvaraRadera
 3. Hahaha Alicia! Jag förstår att du inte hade lust med Pattinson, men för alla oss som är robsessed är det ju bara underbart! Jag gjorde bilden till min skrivbordsbakgrund.....tehe. Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Åh vilken fin present att få! (även om jag själv inte heller är särskilt förtjust i Pattinson). Vilken superbra kombination med bilden och citatet! Jag tror att jag ska bege mig hem till min far och skriva ut lite bilder på Ron, Alex O'loughlin och James Mcavoy jag. Så kanske det får bli pysseldags för mig med, när det finns tid. Annars önskar jag mig en sådan där av dig i julklapp! ;)
  Förresten, jag har många lediga dagar denna vecka, hoppas vi kan ses. Kramisar

  SvaraRadera
 5. men fint! typ bästa idén

  SvaraRadera
 6. Det är Sagostunden!

  Kolla på klippet här: http://www.youtube.com/watch?v=3x_aa0kZjMI

  SvaraRadera
 7. Det är tur att jag har en sådan finurlig vän som förser mig med snygga karlar som sätter GLÖD på tillvaron. Yeah!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...