tisdag 24 april 2012

just a rather very intelligent system

Jag fick alltså köpa ny dator i expressfart då den gamla bara la sig ner och självdog en dag. Inte den utgift jag allra helst hade haft just nu men är det inte det ena så måste det väl vara det andra.

Det var lite ångestfyllt att hiva Tony (Stark) i återvinningen och försöka komma på ett värdigt namn åt den nya maskinen. Men under superhjältesöndagen slog lösningen mig som en Hulk Smash i tinningen.

aliciasivert, alicia sivertsson, jarvis, j.a.r.v.i.s., iron man, working desk, working space, lp, vinyl, cd, music, music collection, record collection, tom waits, candelabra, candelabrum, globe, computer, laptop, pc, arbetsplats, skrivbord, dator, skivor, skivsamling, musiksamling, musik, kandelaber, jordglob, interior, interiour, room, inredning, interiör, rum
Jarvis.

Nu försöker jag med föga framgång lära Jarvis att säga "You are not authorized to access this area" med Paul Bettanys röst när någon petar på den, och har bytt namn på dokumentmappen till the Stark Industries Central Database.

(Jag är inte nördig, jag är passionerad.)
rubrik ur IRON MAN av STAN LEE och MARVEL

6 kommentarer:

 1. Hahaha! Låter helt underbart.
  Inga av mina datorer har namn. Hm. Måste fundera ut något!

  SvaraRadera
 2. Det är så himla bäst att fixa med datorn så den blir precis som man vill ha den!

  SvaraRadera
 3. det är absolut inget fel på att vara nördig heller! jag måste verkligen ta tag i mig och fixa min bärbara, tänker jag nu. har varit sönder sen det regnade på den i somras...

  SvaraRadera
 4. Jarvis, genialiskt. Jag tänker stjäla den idén nån dag. Sedan gå omkring i mitt rum och slänga sarkastiska skämt åt min dator.

  SvaraRadera
 5. Du har fått 11 frågor: http://annikabackstrom.blogspot.se/2012/04/elva-fragor-ganger-tva-del-tva.html

  SvaraRadera
 6. Länge leve nördigheten och lycka till med namngivningarna allesamman!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...