tisdag 1 maj 2012

saker man kan göra för att slippa göra saker man borde göra (del 6)

En ändlös följetong om produktiv apati

aliciasivert, alicia sivertsson, tony stark, iron man, the avengers, avengers, paint, painted, t-shirt, fabric, red, assemble, handmålad tröja, måla på tröja, the incredible hulk, captain america, black widow, hawk-eye, thor
Dagen har gått i måleriets tecken och ägnades ungefär från frukostkaffet till trekaffet åt att flytta stolen efter solen och fylla i arc reactorn samt den tilltänka baksidetexten med vit textilfärg. (Georgia-versaler är mitt bästa typsnitt.)

aliciasivert, alicia sivertsson, pinnstolar, chair, chairs, pinnstol
Fortsatte därefter med fjolårsprojektet att göra fyra orangeröda pinnstolar vita. Har bara ungefär hundra lager kvar nu!

2 kommentarer:

 1. åh pinnstolar! Fiiint!

  sv: ja visst är den. En kär ägodel som jag fick i födelsedagspresent av mina bästa vänner för några år sedan. Och skönheten kostade endast 300 kronor! Som hittat. :)

  SvaraRadera
 2. Alltså stolarna! Så himla fina. (Är imponerad/avis på att du har plats att ha stolar sådär, jag hittar saker jag vill köpa stupikvarten men nu har fyllt varje liten vrå härhemma. Ack.)

  Visst är det Jonas! Haha. Finns det någon storyn bakom lingonen i skogen?

  OCH VI VET INTE. Så himla sorgligt och synd. Vi bara skulle testskjuta och så POFF gick själva katapultarmen av på mitten. Vi blev så paffa att vi bara stod där och vara apatiska ett litet tag. Men det ska nog finnas någon som kan fixa! Haha. :( Den är ju typ det populäraste på hela ängen, så din far har gjort ett fasligt bra jobb!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...