söndag 16 december 2012

gubbar med eller utan korinter


Utökar pyntsamlingen med ännu fler ljusstakar - handsmidda av en yngling från bygden.

Utifall någon gjorde misstaget att tänka sig att det var mer givande att vänta på nattbussar och slira runt på den snötäckta förhatliga stan än att bänka sig framför TV:n med julmust och en stickning sådär om lördagskvällen, så kommer SVTplay via mig här till eder räddning. I ytterligare tjugonio dagar kan ni se den första delen av Crossfire Hurricane, dokumentären om the Rolling Stones (femtioårsjubileet till ära) som igårkväll fick mig att hoppa upp och ner, skriksjunga, tappa maskor och grina som ett barn över Brian Jones fashionabla garderob och tragiska död. Se den.

För övrigt, angående pepparkaks- och Disneydebatten, hade jag tänkt skriva en hel liten shuffle osammanhängande åsikter i vanlig ordning, men jag tror jag låter bli och lämnar ordet till Anna-Carin istället. Känner i korthet att vi alla kan lära av Karl-Bertil Jonsson.

Glad advent, pussgurkor.

3 kommentarer:

 1. Tack för tipsen om vettiga länkar. Jag har inte orkat engagera mig i Disney-debaklett, det borde vara en sådan icke-fråga (kan liksom inte fatta att det och skolskjutningen i USA fick i princip lika stora rubriker), men det är tur att det finns människor som orkar skriva sakligt om det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med om att förhållandet är helt bisarrt(!!), men tycker ändå det är viktigt att diskutera saken. Så helt knasigt vad alla vrider saker snett för jämnan. Vojne.

   Radera
 2. riktigt häftiga ljusstakar!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...