söndag 31 maj 2015

ändlös magi


Vet ni? Vi har överträffat oss själva. Majs Monthly Makersbidrag på tema magi krossar allt. Jag är så imponerad, inspirerad, avundsjuk och berörd. Se alla bidrag HÄR i Jessicas sammanställningsinläggOvan är en Bellatrixskiss jag gjorde när jag stod vid biljettinsläppet på jobbet och dog lågsäsongsdöden tidigare i veckan. Helt orelaterad fast ändå inte.

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, kreativitet, utmaning, blogg, bloggutmaning, kreativt 2015, månadstema, skapa, makeri, alster
logga och foto av Agnes Hammar
Monthly Makers är en kreativ utmaning som bygger på att alla som vill är med och skapar på ett givet månadstema varpå bidragen sammanställs till ett megainspirationsinlägg i slutet av månaden. Mer kan du läsa HÄR. Vi som ligger bakom projektet är Jessica, Mikaela, SandraBeatrice, Jess, Anna María, Annica, Emelie, AgnesBeata, Elsa och så jag.

4 kommentarer:

 1. Alltså hur galet duktig är du?! Jag önskar att jag också kunde rita sådär fantastiskt. Dela med dig lite av din briljans va. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Mikaela! Jag är väldigt inspirerad att rita just nu. Funderar på att köra nån slags teckningsutmaning med mig själv för att öva :)

   Radera
 2. Alltså Bellatrix <33 Du är så rackarns duktig och Helena Bonham Carter är min största favorit!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...