måndag 1 maj 2017

webbshop!!!


Hundra år senare och som ett litet steg i ledet mot att låta saker få växa fram istället för att försöka vänta in att de är "helt klara" har jag, äntligen, skapat en himla webbshop! Tack till alla er som peppat, hejat på, tjatat, inspirerat och hjälpt se till att detta blir av! Jag har massor med grejer kvar jag vill lägga upp, men jag tänker att vi firar 12 annonser med en lansering, så får jag fylla på allteftersom!

Kolla kolla kolla in på: http://aliciasivert.tictail.com/!!!


Än så länge är det främst mina broderade broscher som ligger uppe, eftersom jag hamnat i ett sånt extremt inspo-flow att jag producerar fler än jag klarar av att bära själv. Såhär har jag skrivit om dem:

Handbroderi är en långsam och omsorgsfull konstform. Med mina naturmotiv vill jag uppmärksamma skönheten som finns omkring oss och bidra till en värld där vi respekterar och tar hand om naturen. Broderi är en traditionellt kvinnlig hantverksform som inte värderats eller tagits på allvar som konstnärligt uttryck. Jag vill ge tråden en lika självklar plats i konstvärlden som den målade canvasen, men också återta utrymmet i hemmet och vardagen med små hyllningar av naturen, handens förmåga och kvinnlig skaparkraft.

Hör gärna av er till alicia(snabel-a)sivertsson.se om det finns något särskilt motiv ni saknar. Det vore en dröm att få göra någons bästa house plant!


Min plan är att fylla på med originalmålningar, teckningar och broderier efter hand. Den här miniakrylmålningen av en forellbegonia ligger uppe redan nu! Jag hittade den perfekta guldramen på Myrorna och nu behöver den någonstans att hänga.


Det här får vi fira va? Hurra hurra hurra!

http://aliciasivert.tictail.com/

28 kommentarer:

 1. Woho! Hoppas du kommer uppdatera här lite då och då när du lägger in nya saker :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Såhär i början kommer det nog dyka upp lite allteftersom jag har tid att fota, skriva och räkna, men sen tänker jag att det kanske blir mer organiserade "shop updates" eller nåt. I vilket fall kommer jag spamma er :P

   Radera
 2. Hi Alicia, although I can't read any of the text, congratulations on your webshop! The different species of birds are especially cute :) - Carmen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you very, very much Carmen! :D

   Radera
 3. Hurra!! Grattis och så mycket pepp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du satte deadline <3

   Radera
 4. Åh vad roligt och spännande! Grattis! :D

  SvaraRadera
 5. Men alltså! <3<3<3 Heja, heja dig! <3 Vill ha prick allt i din webshop!

  SvaraRadera
 6. Vad roligt att du är igång! Hipp hipp hurra!!!

  De där bladen med hål i, jag har aldrig gillat växten i sig men broderad på svart botten tycker jag den är den superfin. Snacka om bra betyg :-)

  SvaraRadera
 7. FAN VAD KUL ALICIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

  SvaraRadera
 8. Så roligt. Fy vad grym du är!

  SvaraRadera
 9. TJOHOOOOOOHURRAHEJA! Det var roliga nyheter!!! <3

  SvaraRadera
 10. Så himla fina grejer Alicia! Grymt jobbat!! Heja dig!!

  SvaraRadera
 11. Hurra och heja dig! Så jäkla kul :D

  SvaraRadera
 12. Åh vad roligt! Heja dig :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...