torsdag 20 augusti 2009

what's the password to your portrait?

Idag var Carolina och jag de sista personerna i den civiliserade världen att se Harry Potter och Halvblodsprinsen. Klart bästa HP-filmen hittills. Jag är nykär i Ron och vill redan se den igen.

Så åkte vi till universitetet och köpte mina första tre böcker på kurslitteraturlistan. Det gick på 1527 riksdaler och volymerna väger tillsammans 4658 gram. Jag får skaffa rullväska.

rubrik ur BAD HARRY POTTER PICK-UP LINES

2 kommentarer:

  1. Filmen följer inte boken alls men som film fristående tycker iallafall jag att den var riktigt bra :) Ron är fantastisk och underbar och jag undrar om inte Niklas blir avundsjuk snart på min kärlek till Ron ;)
    Har du bytt mobilnummer eller något sådant? Skickade nämligen ett litet sms med en mycket viktig fråga till dig idag utan svar.

    SvaraRadera
  2. Jag ser fram emot nästa HP-film bara för att min älskade skottirländare med den mysiga rösten är med (du vet den stora elaka irländske kungen i Tristan+Isolde?)Jag kommer att vara den enda i biografen som sitter och fånler förälskat när han dyker upp.

    Ett tag tänkte jag faktiskt att jag skulle strunta i allt vad studielån heter och köra på skola till nästa år i alla fall, men om bara litteraturen kostar det där börjar jag tveka. En annan måste ju flytta i samband med skolstarten isåfall också ju. Att jag sen fortfarande inte vet vad jag vill läsa är ju en helt annan femma.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...