tisdag 24 november 2009

tack tack tack

Vill bara tacka för alla samtal, sms, gästboksinlägg på facebook, mail, finurligheter, dedikerade blogginlägg, oanmälda påhälsningar och allmänt fint formulerade gratulationer jag fick igår!
Födelsedagen firades i all stillsamhet med familjen, mormor, morfar och farmor på fika. Jag fick ingen hund, häst eller Jake Gyllenhaal, men är ganska nöjd ändå.

Så hur känns det? Ganska precis som i förrgår, fast lite gladare blir man av saker som det här och ”jag är ute och kör bil, jag kommer och kramar dig om tre minuter!” (-Martin).

Vad fick jag? En MP3 (Creative), pengar, biljett till Lisa Ekdahl i december, musik med Melody Gardot, Harry Potter-filmen, Scrubs och tre pokémonkort.

Annars gick dagen åt till plugg och ont i magen, men det sistnämnda berodde till stor del på för mycket tårta, så jag ska inte klaga!

5 kommentarer:

 1. JAG TÄNKTE skriva ett grattis sms! Men hade jag ditt nummer? NAAJ

  SvaraRadera
 2. Åh, grattis Alicia! Förlåt så hemskt mycket att jag inte prickade in mitt grattis på rätt dag. Jag tänkte på dig för några dagar sedan att jag INTE skulle glömma att logga in för att gratta dig, men se, det gjorde jag minsann ändå :/
  Njut av det svalare sverige, jag svettas ihjäl här borta i Australien. En kall vindpust då och då skulle göra susen!
  Många pussar och kramar och fler gratulationer!

  SvaraRadera
 3. jag skäms över mig själv som inte skänkt några gratulationer till dig som är så himla bra och fantastisk mot mig. jag vet inte vad jag ska skylla på, behandlingshem eller dålig vän. grattis i efterskott hursomhelst <3

  SvaraRadera
 4. låter som om du hade en bra födelsedag! =D kram på dig

  SvaraRadera
 5. fantastisk länk på jake förresten xD jag kan inte fatta att jag int hade någon aning om att harry potter-filmen kommit ut!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...