lördag 10 april 2010

far & flyg

Lördagen den 27 mars tog vi bilen till Shuttleworth för att beundra veteranflygplan och promenera i den schweiziska trädgården.Jag hittade en brittisk familj som anfölls av en påfågel. Djuren är så makalöst vackra, och även rumpan är ganska charmig.
I andra änden av parken var det fågelshow. Jag har varit på otaliga såna under våra resor, men trots att varenda pippi verkade ha en dålig dag och bara retades med sin skötare så var det nog den bästa föreställningen såhär långt. Att den inte var på tyska eller franska var förstås ett plus i sig, men framför allt var killen som skötte det mesta av snacket suveränt skicklig på att både informera och underhålla!
Jag hade desvärre bara normalzoomen och det var motljus och gick fort så det blev inte några mästerverk till bilder, men lite dokumentation i alla fall.Vi åt kvällsmat på King's Arms och älskade Tesco för att de har nattöppet så vi kunde åka och köpa choklad. Eftersom den odugliga ynglingen Harry, som jobbade på marinan där vi bodde och som blev veckans internskämt, inte hade lagat/bytt ut vår DVD fick vi nöja oss med vad BBC sände - Wallander - med subtitles. Det var första gången jag såg Wallander och det enda som var bra var översättningen till engelska. De lyckades få svordomen "HELVETE!!" till "Jesus". Tror det skett nåt missförstånd där.

4 kommentarer:

 1. Vad det ser mysigt ut :) Otroligt vackra bilder på påfågeln, särskilt den näst sista!

  SvaraRadera
 2. ooh kul att få läsa om din resa! :D Och vilka härliga bilder!!! Bilden på giraffungen var ju fantastiskt snygg o.O Den borde du skicka in till någon tidning eller sälja! :D

  Häftigt att bo på en kanalbåt också, har jag inte hört talas om tidigare. Jättekul att läsa :D

  SvaraRadera
 3. Berom ursäkt för sen kommentar, och passar på att tacka för alal dina fina ikapp-kommenteringar på min blogg.
  Jättefina påfågelsbilder! men det som vardetbästa och som fick mig att skratta högt var "De lyckades få svordomen "HELVETE!!" till "Jesus". Tror det skett nåt missförstånd där." Perfekt avslut!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar slutkommentaren!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...