söndag 9 maj 2010

korrespondens & ankdammar


Om kvällarna i Yorkshire åt vi hos C&C och stannade kvar där tills ögonen gick i kors av trötthet, rödvin och Pimms. Hemma hann vi inte med mycket mer än att sova och äta frukost, samt att skriva ett eller annat vykort med ytte-pyttesmå bokstäver för att få rum med allt som måste sägas i sådana.
Jag upptäckte att pojkavdelningarna i brittiska klädaffärer rymmer bästa shoppingen.


Måndagen den femte april tog vi emellertid ledigt - eller, mamma och jag gjorde det. Killarna for iväg med pappa och Mr C på riddarmuseum och lämnade oss damer i lugnan ro. Vi knallade in till Harrogate och såg vad som fanns att göra där (inte mycket), shoppade lite (jag hittade en röd jacka med vita prickar, fantastiskt cirkus-tivoli-söt men kräver väldans bra humör för att kunna bäras, kommer på bild någon gång i framtiden när jag är på sådant).
Det hade som sagt regnat medan vi var på Castle Howard och fortsatte så under natten. På vägen till Harrogate hittade vi en översvämmad gräsmatta där någon underbar människa placerat ut tre små plastankor. När vi gick hem igen var de borta.


Tillbaka i stugan avnjöt vi kaffe och scones framför en mysig film. Ganska precis vad man behövde efter alla äventyr. Gott var det också och bittert ångrade vi att vi inte köpt med oss mer än en och en halv scone var...

3 kommentarer:

 1. köpa scones? Baka ska man ju göra såklart! köp receptet om så ska vara ^^

  vykortet ser fantastiska ut förresten. ja, jag läser inläggen baklänges; ja, jag är avundsjuk på den fantastiska sida av england du har besökt.

  SvaraRadera
 2. jag köper alla mina kläder på barnavdelningen..

  SvaraRadera
 3. Vad är det på sconen?? :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...