torsdag 3 juni 2010

Bruxelles II


Förutom vackra art nouveau-fasader kryllar Bryssel av muralmålningar. Eftersom Belgien är känt för sina seriefigurer (Tintin, Lucky Luke, Marsupilami, Smurfarna m.fl.) är sådana ett återkommande tema.


Fast jag hittade ett hus som Jef Aerosol målat i precis min smak.


Runt hörnet stod en jävligt söt kille och hade det bra.

6 kommentarer:

 1. Vilken fin blogg! Härligt med alla målningar på byggnaderna :D

  SvaraRadera
 2. Wow, jag vet ingenting om Bryssel och tyckte att det var kul att se lite bilder :) Gillar de gamla husen (du vet att det är min stil) och alla väggmålningar var fantastiska! Vad olika och unika och intressanta de var :) Tänk att Dries (som vi träffade i Australien) aldrig berättade detta om sin stad!

  SvaraRadera
 3. Bryssel ser ju ut att vara himla mysigt!

  SvaraRadera
 4. Alltså... TINTIN-väggen! Ge mig! Tintin är en av mina favoritmän i hela världen!
  Superfina bilder som vanligt, inga nyheter på den fronten (;

  SvaraRadera
 5. ooh här har jag missat! för det första, nytt bloggnamn. Måste lägga på minnet! :)

  Sen; vad mysigt med Bryssel. En relativt okänd stad i mina ögon, har ingen aning om hur det ser ut eller liknande. Så uppskattar verkligen bilderna, ser ju riktigt fint ut, och kul med alla målningar. Lite sånt borde stockholm också ha! Visste inte heller att alla dom serierna kom från Belgien (tintin visste jag dock). Å Marsupulami! tack för att du påminde mig om den serien, läste jag när jag var liten.

  härlig kille också som dök in i bilden bara, sånt är lustigt. Jag har en liknande från när jag var i Riga, man blir glad när man spanar på sådana bilder!

  Kul med en weekendresa, jag vill också :D

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...