fredag 18 juni 2010

chasing those greenfields that lie just over the hill

När åskan gick så det skakade i huset (fysiskt, vi kunde känna de värsta smällarna) och regnet attackerade takpannorna som kulsprutegeväder fick jag en släng av kreativitet och satte igång att måla. Det händer inte ofta och här får ni se resultatet - inte för att jag arbetade särskilt ihärdigt eller är vidare nöjd, utan tvärt om för att jag hoppas kunna öva upp akvarellkunskaperna i framtiden och då kanske det kan vara kul att se en utveckling.rubrik ur SAY YOU WILL av MICK JAGGER

6 kommentarer:

 1. Du är hemskt duktig kviga.

  SvaraRadera
 2. Om det där är "inte är vidare nöjd" så skulle det vara oerhört spännande att se vad du ÄR nöjd med för det där är oerhört fantastiskt snyggt! En illustrerad bild ur en bok kan tyckas :)

  SvaraRadera
 3. ÅH! Håller med Riley, fruktansvärt fint.

  SvaraRadera
 4. Jäääklar vad duktig du är! jätte fint! :)

  SvaraRadera
 5. Jag vet inte vad jag associerar bilden med - en sommardag eller en höstdag, John Bauer eller en vältecknad barnbok eller ett vykort eller något annat, men bilden påminner starkt om en stil eller en tid eller en plats jag tycker mycket om. Åh, vad jag tycker om den. Jag har aldrig behärskat tekniken med akvarell, vattenfärg eller olja. Bara tusch eller blyerts för min del.
  Färgerna i din bild är så lugna och fina mjuka att jag kommer till ro när jag tittar på den :) jag vill se mer tecknade bilder av dig!

  SvaraRadera
 6. jag gillar hur du har fått till marken, speciellt där i mitten av hagen typ. och lilla granen där var jättefin. lite pettson style, me like.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...