måndag 18 oktober 2010

mums


Det är KUL att betala fakturor på sexhundra riksdaler när man får så fin musik för pengarna!

Skulle gå en Djurgårdspromenad i allt det höstiga med Malin, men vädret var inte riktigt med på noterna så vi slutade med varsin cheescake på mitt favoritcafé i Gamla Stan istället. Lika trevligt var väl det, men så är det ju när man hamnar i gott sällskap.

Vi blev intervjuade av radio också, om vilken som var den bästa partylåten. Jag kände att jag var lite fel målgrupp.

Tom Waits: Orphans
Florence + the Machine: Lungs
Fever Ray: Fever Ray
Tom Waits: Glitter and Doom

5 kommentarer:

 1. Man kan inte vara rätt person till allt Alicia! :')

  SvaraRadera
 2. Haha, det stämmer alldeles utmärkt! Saker man väldigt gärna vill ha betalar man utan större depressioner för :) Just nu väntar jag på mina förstoringar på hundarna som ska upp i hallen. Spännande!

  Som svar på dina fina kommentarer säger jag: JA, jag vill gärna läsa Gittan för dina barn; Ja, reflexskärmen användes på hundarna vilket gav ett toppenresultat och slutligen tack för berömmet om designen :)

  SvaraRadera
 3. vilket café gick ni till? behöver lite café tips :)

  SvaraRadera
 4. aah där har jag aldrig varit, brukar undvika å fika på västerlånggatan, inbillar mig att det är lite dyrare där i den annars dyra gamla stan :P Men brukar iof äta Ben & Jerry glassen där ;)

  SvaraRadera
 5. haha asså det var ingen lek med träningsvärken som jag fick efter ridningen. Jag känner fortfarande av det lite i benen fem dagar senare. Otroligt, borde alltid rida pålle. Snacka om snygga benmuskler jag skulle få då! :P
  man blir ju verkligen svettig!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...