tisdag 5 oktober 2010

smågodis

Härom veckan trillade jag in på en hemskt trevlig blogg, som förde mig vidare till en väldigt charmig och personlig webshop. Matilda på Quietland säljer egentillverkade smycken av sekunda material, något som blir både unikt, personligt och miljövänligt - för att inte tala om snyggt.
Jag som är pysslig själv blev förfärligt inspirerad, men kunde heller inte hålla mig från att beställa hem en fullständigt oemotståndlig ring av en sextiotalsknapp med ett gyllene flygplan på röd botten, och ett par örhängen i antiksilver av klassiska ankarknappar. Godis godis godis!


Idag anlände de med posten och man kan ju inte annat än vara nöjd och rekommendera vidare. Jag har inte ens hål i öronen än, men för de här godbitarnas skull ska jag äntligen pallra mig iväg till knipsaren. Ta en titt själv vettja!

Psst! Metalldetaljer som öronkrokar, kedjor och ringar är självklart nickelfria, men med äldre knappar och dylikt som är inköpta second hand kan det vara svårt att veta. Jag la ett lager genomskinligt nagellack på sidan som ligger mot huden, bara för säkerhets skull. Nu ska smyckena slitas hämningslöst!

7 kommentarer:

 1. Herrejisses, det där kan vara smyckesaffären jag letat efter i hela mitt liv! Billigt var det ju också! Klickade just iväg en egen beställning!ac för tipset, fining!

  SvaraRadera
 2. Kan inte annat än att instämma. Jag beställde också!
  Åh, vad jag vill vara sådär kreativ. Lär mig?

  SvaraRadera
 3. Smycken använder jag inte ens, men när jag ser sådana saker vill jag.
  Och brevet sedan? Tänk om alla webbshoppar hade sådana brev, vad fantastiskt.

  SvaraRadera
 4. Jahaja.. vafan. nu kunde jag inte låta bli att beställa något. typiskt :D

  Härligt tips iaf. ps. hoppas du fått mitt sms!!

  SvaraRadera
 5. VILKA GO'BITAR! Åh.. typiskt Aliciasak alltså! Du har en sådan skön och avslappnad stil! Du får väl ha något fotouppdrag med de örhängerna sen, eller bara slänga in en bild på dem in action? :)

  SvaraRadera
 6. oh vilken mysig hemsida! så tjusiga smycken! Där ska jag minsann kika flera gånger!

  Såg du ringen med en kaffekopp? Tänkte direkt på dig, skulle passa dig perfekt ju ;)

  SvaraRadera
 7. åh, jag bara sitter här och ler och känner mig lite generad. så himla fint skrivet! tusen tusen tusen tack för dina fina ord. jag blir helt rörd! och jätteglad för att du tyckte om smyckena! en stor kram till dig, och ni andra som har skrivit så fina kommentarer också :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...