fredag 22 oktober 2010

white spades hangin' on the telephone wire

rubrik ur HEARTATTACK AND VINE av TOM WAITS

7 kommentarer:

 1. äppelträdet är så otroligt vackert med snön! den sista bilden är inte fy skam heller, två fina boxrar i huset kan ju inte vara något dåligt :))))

  SvaraRadera
 2. Jag tycker bäst om den näst sista bilden! Ser ut som massvismed färgad marsipan som någon trätt på vanilj och kanelstänger, och sedan sprinklat massor med floursocker på.
  (Nej jag har inteblivit fanatisk med allt bakande.)

  Men vovvarna, mmh. Dessvärre så är den bilden lite för blå och kall för min smak! Hade hemskt gärna serr denmed ett varmare filter, eller kanske som polaroid. :)

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder! Vintern är mysig och det ser verkligen juligt ut, med den röda stugan med ett lätt snötäcke runt om. Åh vad jag vill ha jul NU!

  SvaraRadera
 4. Men åh. Det ser ju ut som att du bor lite som i mitt framtida drömhus. Snackar inte jag jämt om spröjsade fönster och riktiga trägolv? ;) Du får förstå mig om jag blir helt lyrisk om jag kommer hem till dig någon gång. Men jag blir alltid så när jag ser ställen som ser ut som jag fantiserar om.
  Gillar bilden på äppelträdet jättemycket, förresten.

  och apropå ingenting så såg jag Brothers igår och jag höll på att gråta ihjäl mig. Mådde dåligt hela filmen igenom. Är det bara jag eller är den brutalt känslosam?

  SvaraRadera
 5. gud vad mysigt det ser ut! Som en scen från barna bullerbyn. Mysigt med boxerbesök också :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...