onsdag 24 november 2010

nytt i samlingen

Bland det bästa jag vet är att sitta i skräddarställning på golvet med tekoppen bredvid mig och en bra LP snurrandes i vinylspelaren, fullt sysselsatt med något helt onödigt och ovärderligt pyssel.

aliciasivert alicia sivertsson pyssel tändstickask tändsticksaskshunk

Härom källen kom det till två nya tändstickaskar på min blåa matta. Den ena med min favoritbild av Rupert Grint och den andra med Elins älskade Ryan Gosling. På Ruperts baksida har jag citerat Ron, ”Did I tell you I’ve invented a broomstick that’ll reach Jupiter?” (världens bästa raggningsreplik) och på Elins står det ”it wasn’t over, it still isn’t over” - från the Notebook, förstås.

Den som kommer på vilken HP-bok och situation Ron-citatet kommer från vinner... ja, en egen tändsticksaskshunk kanske?

9 kommentarer:

 1. Goblet of fire, för att imponera på några fagra veela (svenska?). Han hade nog lyckats med dig i alla fall!

  (Jag har ju redan fått min tändsticksask, men Robert Pattinson är ju snygg)

  SvaraRadera
 2. tack och puss och gull och en vacker dag ska du få någonting av mig fast jag har ingen aning om vad för jag är inte så bra på att skapa fina saker särskilt inte såna som man kan ge bort och skicka iväg och bara och ja och ah

  SvaraRadera
 3. Åh, det känns som fusk att skriva när raggningsrepliken är ifrån nu när någon redan skrivit det, men jag vill ändå tala om att jag faktiskt visste att det var rån fjärde boken när jag försöker imponera på de där vackra kvinnorna :) Stackars Ron, han har inte en chans. Eller stackars kvinnor, som inte vet vad de missar.
  Fina askar! Jag gillar den med Rupert mest såklart, och jag håller med dig, det är en väldigt bra bild på honom.

  Önskar att jag var lite mer pysslig. Men om fotoalbumet räknas så räknar jag med det iallafall! Även om det inte ens är scrapbooking det handlar om...

  SvaraRadera
 4. Fyran såklart, på världcupsfinalen i quidditch när Ron blir desperat och förtrollad av vilierna (och så blir även stan shunpike, som kläcker ut sig något om att han kommer bli trolldomsminister)!

  Hur som helst, ovärderlig kommentar, och om en rödhårig weasleygrabb kom och sa det till mig skulle det bli fruktansvärt svårt att inte falla i farstun.

  Ron for president (eller trolldomsminister, åtminstone)

  SvaraRadera
 5. Jag skrev "när jag försöker imponera på de där vackra kvinnorna", men jag menar såklart HAN och inte jag. Dumt. Jag skrev nog alldeles för fort...

  SvaraRadera
 6. Nu är ju jag minsann lite sen! Men fjärde som de andra säger var det såklart. Dina tändsticksaskar är himlans fina. Jag tror minsann jag också ska göra en. Kankse man kan även göra något liknande fast på något annat föremål? hmm

  SvaraRadera
 7. Haha, rätta svaret har du ju redan fått, fjärde boken under världscupfinalen i Quidditch. Himla fin var den där tändsticksasken med Rupert Grint på i varje fall!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...