lördag 11 december 2010

snor & pepparkaksdeg

Diagnostiserad med den om inte livshotande så i varje fall klart empati- och uppmärksamhetskrävande åkomman Dålig Dag. Egentligen vet jag inte om så mycket gått på tok, det bara känns så, och dessutom är jag snuvig. Annars har jag inte så mycket att säga. Var på teater igår och såg Dramatens uppsättning av Den Lilla Sjöjungfrun – det var sjukt fint, baserad på den riktiga sagan med sorgligt slut och allt (prinsen var en TÖLP!) – och nu är det julmarknadshelg och jobb jobb jobb, vilket betyder att jag går upp 05.20 om morgnarna och hur skulle man då kunna vakna på rätt sida?
Har i varje fall bakat pepparkakor, och eftersom mellanbröderna inte var hemma fick jag och lilleman fria händer. Slutade ändå med att mamma sa åt mig att jag inte fick göra fler för att ge minstingen en chans. Ingen förståelse får man! Och så har jag fjöshosta. omanligt. Förmårrat.

1 kommentar:

  1. Jag tar för givet att jag får se bilder på de färdiga pepparkakorna med kristyr senare! Åh, du gör dem alltid så fina. De var precis vad jag behövde förra året i Australien.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...