söndag 16 januari 2011

när jag blir stor

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska bli när jag blir stor. Jag ska bli handelsresande i te och kaffe. Det jobbiga med att ha bestämt sig för vad man vill göra är att nu vill jag inte göra någonting annat.

Det råkar inte vara någon vars mamma, mormor, gammelfarbror eller grannes mosters kompis förra hårfrisörskas sambos sons papegojas uppfödares svärdotters fästmans exfrus hyresvärds barnbarns sysslings platspappas nya älskare som driver en te- och kaffehandel och vill anställa en vältalig, allmänbildad, service minded, arbetsam, ansvarstagande, ganska snygg, klok och karismatisk te- och kaffeförsäljare? I'm all ears (och jag klär i uniformsskjorta om det skulle råka vara gällande arbetsklädsel).

2 kommentarer:

  1. Hmm.. Vi har en underbart trevlig kaffehandel här i Borås. Men kanske lite långt? Dessutom vet jag inte om de nyanställer :S Starta eget? X)
    Varför inte plugga till typ barista så att du får lite kunskaper i olika kaffesorter och sen starta eget?

    SvaraRadera
  2. Om jag hade en kaffehandel så skulle jag inte tveka att anställa dig. Tyvärr så känner inte min kusins katts uppföderskas mosters frisör ingen kaffehandlare så vitt jag vet.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...