måndag 14 mars 2011

god mat & dåliga män

Önskar jag hade inspiration att skriva någonting ordentligt någon gång. Det var länge sen sist. Tills vidare vill jag hänvisa till just en sån, nystartad men redan helt jävla perfekt blogg. Är lite indignerad över att den inte är min egen, men man får väl inspireras tills vidare.
Ha ett bra liv kombinerar det bästa författarinnan Emmy Kafle vet i världen: god mat och dåliga män. En måltid och en manserfarenhet per dag. Sorgliga, smutsiga, vansinnigt vackra fragment av olycklig kärlek. Precis, precis så som jag tycker om det.
Det gör ont på ett så himla skönt sätt.

rubrik ur HA ETT BRA LIV av EMMY KAFLE

4 kommentarer:

 1. Och jag funderar på att starta en blogg igen... Huhaa!

  SvaraRadera
 2. Fast din blogg, den är ju också himla himla himla fin.
  Jag är lite sugen på att länka den på min blogg, om det är okej för dig?

  SvaraRadera
 3. Åh, men hur fin får man vara? Det här är nog det finaste beröm jag någonsin har fått. Jag kan bara buga och bocka och fånle och gå och lägga mig alldeles förträffligt glad trots att jag måste stresskriva min examensrapport imorgon (om bloggen alltså). Och med tanke på att du skriver fantastiskt bra själv så är det du skriver en ännu finare komplimang. Och visst har du så rätt om utbytet man får av bra bloggar (och ibland "dåliga" med, för den delen). Jag har ju å andra sidan varit dålig på att upprätthålla en kontinuerlig blogg, och bara gjort små tidsbegränsade bloggprojekt. Men kanske en dag, vem vet!

  SvaraRadera
 4. tack för det finaste tipset! älskar hur hon skriver :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...