söndag 22 maj 2011

besides, I never talk to strangers anyway

Jag har känt för att begå internetkamikaze i flera månader nu. Såhär i den intensiva försommarlivslusten är intresset för nätsammanknutna sysslor mindre än någonsin. Och jag vet att det blir höst igen och att man blir sysslolös igen och att det då är väldigt trevligt att ha en hel liten värld enkelt åtkomlig via en manick på skrivbordet, men jag är så innerligt trött på att höra mig själv hålla låda. Envägskommunikation ger mig absolut ingenting och det är det jag håller på med här. Det handlar inte längre om mina mindervärdeskomplex och bekräftelsebehov, det handlar om ren och skär uttråkning. Varför hålla monolog när jag kan föra diskussion?

Jag tar en veckas paus, under vilken jag ämnar hinna med ett Londonbesök. Vi hörs väl till nästa söndag, om inspirationen återkommit, och om jag nu ens vill att den ska göra det.

rubrik ur I NEVER TALK TO STRANGERS av TOM WAITS och BETTE MIDLER

7 kommentarer:

 1. Jag funderar på samma sak. Har noll saker att skriva om trots att jag upplever så fina och härliga dagar hela tiden. Ha det så fint i London! Detta vill jag dock gärna se bilder ifrån sedan :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad roligt med Londonresa! Hoppas du får det riktigt bra där :)

  SvaraRadera
 3. OMG DU ÅKER TILL LONDON UTAN ATT FÖRVARNA MIG? ALICIA!!

  SvaraRadera
 4. Åh jag känner igen mig allt för väl. Men äsch vad gör det egentligen om man tar lite sommarlov? Jag kommer sakna dig ändå.

  SvaraRadera
 5. No! Stackars zorba, och stackars dig!!!
  Och ja, bilden är fantastisk!
  <3

  SvaraRadera
 6. Va kul du susa förbi=) Taggen e inte min bara bara inspiration..Älskar med ankare så nån liknande kommer pryda mig i framtiden. Har några före på tur bara;) Kram&kärlek Glad ja hitta hit! (via 9-5) L.O.V.E/oRosHJäRta

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...