måndag 13 juni 2011

BLOODY HELL

aliciasivert alicia sivertsson harry potter deathly hallows dödsrelikerna del part 2 premiere premiär bio cinema tickets biljetter
Mitt liv kulminerar och får sitt abrupta avslut en minut i midnatt den tolfte juli - om mindre än en månad. Därefter kan det få gå som det vill med världen.

Så, är det kanske dags att sticka sig en Weasleytröja?

rubrik ur HARRY POTTER-SERIEN av RON WEASLEY

11 kommentarer:

 1. Cissilicious13 juni 2011 20:16

  Ja! Sticka en sån tröja!

  SvaraRadera
 2. Svar: Dom ringarna är rätt gamla så tror inte dom finns att köpa länge. Cocoo tar bara in ett få antal utav alla smycken och när de tar slut så är de tyvärr slut. Man måste va snabb men på http://www.jfr.se/ringar/ så finns det några döskalle ringar så du kanske finner en snygg där :)

  SvaraRadera
 3. Jag borde nog fjäska för dig i höst, stickat är mysigt.

  SvaraRadera
 4. Ja klart du ska sticka en sådan, passa på att fixa en åt mig med ;) och btw, can't wait till filmen, fast samtidigt bävar jag lite för det, sen är det ju helt slut.

  SvaraRadera
 5. Jag är rädd att jag ska glömma av att andas när de röda ridåerna dras isär.

  SvaraRadera
 6. Har egentligen inte någonting alls med själva innebörden av inlägget att göra, men... jag fick bara en så väldigt mysig och fin känsla av det underbara tyget som biljetterna ligger på. Ser så mjukt, fint och lent ut. Av någon anledning.

  Din entusiasm och lyckorus över denna sagornas man är så underbar. Fin är du, Alicia.

  SvaraRadera
 7. amajgawd!! är det redan dags? jag vet inte om jag är redo än... ;)

  SvaraRadera
 8. Sticka denna.

  http://mybelle-knits.livejournal.com/3877.html

  Och ge sedan bort den till mig!

  SvaraRadera
 9. åååh fan va avundsjuk jag är! Missade helt när biljetterna till specialvisningen släpptes så jag får nöja mig med att den 13!!! SÅ JÄKLA TAGGAD samtidigt som jag inte vill att den dagen ska komma..

  SvaraRadera
 10. Åhhh jag dör jag dör jag dör. Äntligen är det snart dags. Jag missade också släppet till specialvisningen och försöker nu hitta bästa möjliga biljetter när som helst nära premiären...Jag vill se den nu nu nu.
  Är dock djupt deprimerad över att de bra salongerna endast visar i 3D och de små pluttsalongerna visar den vanligt. Jag hatar 3D. Men man vill ju uppleva den ultimata biokänslan med massa andra förväntansfulla tittare och stora duken! Vad göra?

  SvaraRadera
 11. om du skulle sticka en weasley tröja till mig skulle jag börja gråta och lova att aldrig dö och hetsdricka muminkaffe och krama dig all at the same time. det här är inte bara den bästa harry potter trailern NÅGONSIN, utan den bästa trailern någonsin ALL AND ALL. men ... 3D? TRE DE ALICIA?!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...