lördag 13 april 2013

I put my trousers on, have a cup of tea and I think about leaving the house

aliciasivert, alicia sivertsson, muminpappan, moomin father, kitchen, kök, pottery, red, black, white, muminmugg, moomin mug, coffee cup, kaffe, kaffekopp

aliciasivert, alicia sivertsson, duk, vår, spring, flowers, blommor

aliciasivert, alicia sivertsson, syskrin, sytråd, tråd, garn

aliciasivert, alicia sivertsson, kitchen, kök, red pottery, kastrull, kastruller, röd, rött

aliciasivert, alicia sivertsson, senap, mustard cardigan, red, blue, dotted dress, prickig klänning, red shoes, röda skor, senapsgul kofta, myrorna, begagnat, second hand

aliciasivert, alicia sivertsson, globe, jordglob, häst, horse
Har sovit till tio, lagt fram vårduken, kokat potatis, sorterat sytråd, dammtorkat ännu inte dammsugit, klippt garn av pappas gamla t-shirtar, invigt klänning + kofta från Myrorna, plockat upp ännu en flyttkartong och lyssnat på Stefans blandband med George Carlin tre gånger.

rubrik ur PARKLIFE av BLUR

5 kommentarer:

 1. svar:
  förlåt för att jag svarar på din kommentar så sent, men vill bara tacka för den otroligt fina kommentar du postade på min blogg innan, tack!

  SvaraRadera
 2. Blur, jag kände igen rubriken på en gång. Det var länge sen jag lyssnade på den, tror bestämt att jag måste sätta på den nu!

  SvaraRadera
 3. Jag känner att kanske allt i det här inlägget är så fint. Så knasigt hur jag nästan vant mig vid att allt är vackert när en tittar in här, så jag måste anstränga mig för att verkligen _se_ det. Dåligt.

  I alla fall, saker som är fina:
  - Muminpappan som tittar förföriskt (nåja) på kaffefiltret
  - grön duk ihop med mässing
  - syskrinen trådarna bor i
  - helröda emaljkastruller
  - senapsgult, blått, prickigt och rött.
  - Hästen som ska resa runt världen.

  Sådär. Nu är allt bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK kära kära du! Exakt det du nämner ovan är ju orsakerna till att jag inte kunnat låta bli att dokumentera potatiskok och trådnystande. Att vi fastnar för detaljer och stämningar bägge två visste en ju, men det är magiskt hur de ofta är exakt SAMMA.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...