torsdag 25 april 2013

öppet hus

Jag läser alltså Levande Verkstad vid Södra Stockholms Folkhögskola.

Det är den evigt bästa utbildningen i hela vida världen och jag har dragit mig länge för att skriva om den, av rädsla att aldrig kunna göra den rättvisa i ord. Tillsvidare hoppas jag att de små glimtar ni får se från min vardag förmedlar en liten känsla av vad LV betyder för mig.

aliciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, 3d-collage, miljö, eld, banankartong, kartong, undergång, kor ladugård, svalor, träd, silkespapper, aluminiumfolie, frottagealiciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, textile, fabric, print, pyssel, konst, handarbete, hantverk, skapa, textil, tygtryck, tryck, tyg, potatistryck, potatis

aliciasivert, alicia sivertsson, tom waits, akryl, porträtt, portrait, black and white, painting, målning, mouth, close-up, närbild

aliciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, textile, fabric, pyssel, konst, handarbete, hantverk, skapa, textil, applikation, tygapplikation, kanin, hubert, tekopp, alice i underlandet, alice in wonderland, cup, mug, tea, rabbit, bunny, tygapplikation, broderi, embroidery, stitch, needlework

aliciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, textile, fabric, print, pyssel, konst, handarbete, hantverk, skapa, textil, tygtryck, tryck, tyg, potatistryck, schablon, stencil, fladdermus, kackerlackoraliciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, textile, fabric, pyssel, konst, handarbete, hantverk, skapa, textil, broderi, brodera, stygn, embroidery, needlework, stitch, monster

aliciasivert, alicia sivertsson, skulptur, kanin, underlandet, sculpture. wonderland, rabbit, bunny, hare, hönsnät, gips, gypsum, lysdioder, diod, dioder, ögon

aliciasivert, alicia sivertsson, tryck, trycktekniker, potatistryck, spegelmonotopi, monotopi, levande verkstad

aliciasivert, alicia sivertsson, self portrait, självporträtt, mars, acryl, akryl

aliciasivert, alicia sivertsson, levande verkstad, textile, fabric, pyssel, konst, handarbete, hantverk, skapa, textil, broderi, brodera, stygn, embroidery, needlework, stitch, cross-stitch, korsstygnaliciasivert, alicia sivertsson, combine, collage, 3d-collage, remake, återbruk, skapande, skrot, handicraft, craft, art, konst, yarn, garn, häst, horse, glass, glas, ball, glaskula, metall, metal, wood, trä, kork, levande verkstad, A, förstoringsglas, magnifying glass, keys, nycklar, pencil, pensel, pen, thimble, fingerborg, kugghjul, cog wheel, mirror, spegel, film, negativ, fläkt, ventil, hjul, wheel, tuta, hur synd är det om människan?

Den 3 och 4 maj, klockan 11-15 har vi öppet hus med utställning, upplevelser och café. Kom till Södra Stockholms Folkhögskola, Skärholmsgången 32 i Skärholmen och träffa mig och Hubert!

8 kommentarer:

 1. Åh det ser HELT FANTASTISKT ut! Och jag måste bara få säga att du här så himla kreativ! Det finns så mycket att titta på i din konst och den känns så levande! Särskilt tavlan på bild 13. Den liksom naglar fast i mig och jag måste liksom alltid stanna upp och kolla lite extra på den. Och ibland kika in här bara för att kolla på den. Det liksom känns i hela mig när jag ser den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Verkligen, TACK! Just nummer 13 är nog det viktigaste jag har gjort någonsin. Den betyder oerhört mycket för mig också. Ska försöka ta bättre bilder av den någon gång.

   Radera
 2. Detta är bara så underbart! Undrade förut vilken skola du gick på för det jag har sett av dina konstarbeten är väldigt inspirerande och just det att ni inte riktar in er till bara ett ämne utan håller på med olika saker! Det går liksom inte att bara välja ett område inom konsten som man vill hålla på med, jag vill göra allt! Och det ser verkligen ut som du får den möjligheten. Många jag känner är ofta missnöjda med de estetiska programmen eller konsthögskoleutbildningarna men det känns bra att veta att det finns annat som man inte känner till. Du inspirerar verkligen, med dina fina texter, musiken och allt! Oj vad långt det blev.. Kram Siri!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men wow! Tack snälla du! Vad glad jag är att du hittade hit, för utbildningen är verkligen precis så bra som den verkar och ännu mer. Mina lärare brukar säga att vi inte är där för att göra snygga saker, utan för att utforska materialen, och det är så himla sant. Sen blir det mesta bra när man experimenterar utan en massa prestationskrav, och det är den typ av skapande jag vill hålla på med och inspirera till. Kom och kolla om du är i stan!

   Radera
 3. Måste vara spännande öppet hus att besöka! Är du kvar på samma utbildning? Och kommer det isf fler öppet hus?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tog examen förra sommaren men det är öppet hus i maj varje år! Jag ska se till att påminna när det närmar sig igen :)

   Radera
  2. Gärna! Det farliga är väl att sedan går man hem och skruvar ned allt som kan tänkas byggas ihop till något annat :-)

   Radera
  3. Så är det! Men väl värt besväret det innebär för heminredningen :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...