tisdag 6 januari 2015

vid Gimlis flätade mustascher

Älskade ni,

Från mitt hjärtas djupaste avkrokar TACK för den pepp- och kärleksstorm mitt inlägg angående refusering resulterade i! Jag har aldrig känt mig så upplyft av starka krafter, det är rent sanslöst. Jag har mottagit alla typer av kärlek och pepp, för att inte tala om förtroliga berättelser från personer som varit i samma situation eller "bara" känner igen sig i rädslan för att hamna där. Herregud hörrni, vem sjutton behöver en utställningslokal, kändisskap eller evig stjärnglans när en har er? Jag skulle kunna göra underverk av vad helst jag tog i händerna nu.

Tack tack tack för att ni låter mig vara en del i era varanden,
må alla Gandalfs dvärgar stå er bi.

Ödmjukast,
Eder vän A

3 kommentarer:

 1. Tänker ofta att det är en av de bästa sakerna med bloggar, att så många är redo att peppa och lyfta upp en när det behövs.

  SvaraRadera
 2. Vet du? Du har de bästa, smartaste uttrycken jag någonsin hört! Framförallt gillar jag vid Gimlis flätade mustascher, haha. Hur kommer du på allt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack! De kommer av sig självt. Jag har alltid undrat om dvärgarna (och Legolas) sitter och gör inbakade flätor i varandras skägg och hår om morgnarna eller om var och en sköter det själv liksom.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...