onsdag 25 februari 2015

tid för inlämning!

aliciasivert, alicia sivert, alicia sivertsson, monthly makers, kreativitet, utmaning, blogg, bloggutmaning, kreativt 2015, månadstema, skapa, makeri, alster
logga och foto av Agnes Hammar
Annicas bidrag till Monthly Makers februaritema återbruk är nu uppe i bloggosfären och det betyder att ni kan kila dit och länka till era egna kreationer. Fram till och med den 2:a mars samlar vi in bidrag och därefter kommer sammanställningsinlägget med allt vi gemensamt skapat - kanske helt och hållet utan några materialutgifter den här gången?

En sak som jag känner att vi behöver påminna om är att tanken med Monthly Makers är att göra 2015 till ett kreativare år. Det finns inga måsten - förutom ett - och det är att ditt bidrag ska vara månadsaktuellt. Vi känner att vi kanske förvirrat er lite genom att göra våra inspirationsinlägg med tidigare alster på samma tema i början av månaden, för det kommer in några bidrag med samma upplägg, alltså "Det här har jag gjort på tema återbruk förr". Gör mer än gärna sådana, för all inspiration är guld värd, men glöm inte att använda MM för att trotsa tidsbrist och prestationsångestspöken och skapa någonting nu nu nu! Med det sagt är jag så pepp på att se alla era bidrag! Är det inte mars snart?

Här skriver jag om vad Monthly Makers är för någonting. Vill du ha regelbundna uppdateringar är Facebooksidan kanonbra att följa. Vi som ligger bakom projektet är jag, Jessica, Mikaela, SandraBeatrice, Jess, Anna María, Annica, Emelie, AgnesBeata och Elsa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...