torsdag 3 september 2015

börja skolan


Idag börjar jag skolan. Jag har varit så himla pirrig och nervös de senaste dagarna. Kanske mest av allt för att missa tåget (som går klockan 06.29), men också av nyfikenhet för vad detta ska lägga grund för.


Det är nu tre år sen jag började skolan förra gången, och det beslutet förändrade hela mitt liv. Utan Levande Verkstad hade jag inte skapat en tiondel av det jag gör idag, med en tiondel av den känsla och kunskap jag nu besitter. Hade jag då någonsin funnit trygghet i min egen styrka, i min förmåga som pedagog att ge det jag vill ge och förändra det jag vill förändra i världen? Hade jag ens överlevt den vintern?

Då visste jag det redan efter första dagen, att ingenting skulle kunna bli som förut. Hur ska det bli nu?


Jag har packat min finaste anteckningsbok, frukostmatsäck, kaffetermos och ett broderi för resan. Om ett par ögonblick ger jag mig av mot Eskilstuna. Vi hörs sen.

9 kommentarer:

 1. Åh så spännande! Vill höra allt om hur det gick och hur utbildningen verkar sen!

  SvaraRadera
 2. världsomvälvande <3 så fint. lycka till och berätta om första skoldagen sen!

  SvaraRadera
 3. WHOOO! Det kommer bli asnajs och jag ser fram emot att se vilka underverk du ska skapa härnäst :)

  SvaraRadera
 4. Så himla spännande! Kul också med pendling, har man tur hinner man med massa saker på vägen! Pepp pepp på att se vad din nya utbildning innebär också! Ha så himla kul!!

  SvaraRadera
 5. Härligt att du fortsätter!!!!! Du är då begåvad!/Mia

  SvaraRadera
 6. Åh, så roligt ändå! kommer säkert vara jätteutvecklande och lärorikt, lycka till nu och kämpa på!

  SvaraRadera
 7. Jättespännande, Alicia! Hoppas att du kommer tycka att plugget är minst lika kul och utvecklande den här gången också! :D

  SvaraRadera
 8. Tack snälla älskade vänner för allt er stöd och er pepp! Första dagarna har känts kalasbra och det ska bli så himla roligt att ägna 20h i veckan åt textilt skapande! Jag återkommer med ett inlägg i veckan <3

  SvaraRadera
 9. Åh vad spännande! Hoppas allt gick bra. Jag minns verkligen den där första-dagen-i-skolan-känslan, pirret i magen och känslan av en ny anteckningsbok och förväntningarna liksom. Vad är det du ska plugga?

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...