torsdag 25 februari 2016

är det inte det ena


Efter att vi hade hängt utställningen i måndags åkte jag hem och blev så himla sjuk. De senaste dagarna har jag hostat så jag gråtit, levt på glass och nån enstaka pannkaka, gäspat ikapp med katten Tofslan och inte orkat ta mig för något större projekt än att streckkolla Selfridges och mycket långsamt sortera i mitt syskrin och reda upp gamla garnhärvor.


Ikväll är det vernissage och jag mår som en liten trasig fågelunge. Tänk en sån eländig tajming, men är det inte det ena så är det nästan garanterat det andra och det kan jag finna en viss ro i.

Vi får ta det lite stillsamt med mycket halstabletter och strikt kramförbud.

En sista gång: 17.30-19.30
på Värsta Allé 1 i Spånga, Stockholm

Konstföreningen säljer öl, vin och gulasch-/vegsoppa så ta med kontanter om ni är hungriga!

Ses vi där?

10 kommentarer:

 1. fy farao va trist att bli sjuk just nu och fy farao vad jag önskat att jag kunde komma! en massamassa styrkekramar och lyckönskningar <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för pepp! Det får bli fler vernissager ;)

   Radera
 2. Neeeej! Vad är det för taskig tajming att bli sjuk just nu! =( Jag skickar en hel massa krya-på-dig-kramar och lycka-till-önskningar inför utställningen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, så himla omöjligt immunförsvar. Men det får bära eller brista! Tack för de goda vibbarna - jag känner dem verka :)

   Radera
 3. Jag har just gjort en bra upptäckt. Spånga ligger ju inte långt från Sundbyberg dit jag kommer med tåget så om jag inte är allt för trött efter jobbet idag så dyker jag upp. Hurra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättenära Sundbyberg faktiskt! Åh vad roligt det vore!!!

   Radera
 4. Svar
  1. <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...