tisdag 3 maj 2016

en katt på posten och en katt ovanpå posten


När Tone visade sitt bidrag på Monthly Makers miniatyr-tema, bland annat några kattsmycken i krympplast, blev jag helt kär. Så snart de dök upp i hennes Etsy-shop beställde jag hem ett exemplar med blått garnnystan och gick sen och räknade ner dagarna.


Jag var hemma sjuk när posten kom, men som alltid är ingenting enkelt i det här hushållet. Så snart jag öppnat paketet fångade nämligen Vifslans bubbelplastradar upp existensen av tuggbart material och hon kom farande som skjuten ur en kanon, tittade på bubbelplasten, funderade en stund och knyckte sen plastfickan med den lilla katten istället.


Hon smakade lite, sparkade lite.


Och när jag tog smycket ifrån henne reste hon sig upp för att följa efter - det var bara det att hon satt sig på kuvertet, som nu var klistrat mot hennes bakdel.


Suck... (Jag förstår att det ser ut som att jag med mycket smärtsamma metoder avlägsnat kuvertet från katten, men sanningen är den att hon släpper sådär mycket hår när en klappar henne också. Våren är inte precis min favoritstädsäsong.)
Jag längtar efter att få gå ut med min lilla katt om halsen.


Men när den inte används får den nog gömmas djupt i smyckeskrinet om jag ska få ha det ifred!

Kolla in Tones blogg (det är faktiskt en av mina senaste favoriter!) och Etsy shop för att själv adoptera en krympplastkatt!

15 kommentarer:

 1. Åh, men takk for så fine ord, Alicia! Og Vifslan. <3 <3 <3

  SvaraRadera
 2. Måtte selv inn på Etsy-butikken og bestille et smykke etter å ha sett dem på Tone sin Facebookside. Er så utrolig kult! :D Og Vifslan er jo kjempenydelig! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja gör det! Himla nöjd är jag med mitt :)

   Radera
 3. Gud så fin! Bra att både du och Vifslan gillar den så mycket, haha ;) Gillar verkligen Tones kort med all kontaktinfo, så fint!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, jättefint visitkort! Man blir ju inspirerad till tusen :)

   Radera
 4. Så himla fint hänge! Jag är också lite smånöjd (ok ganska mycket) över Vifslans medverkan i bilderna, dör på hur fin hon är <3 Speciellt sista bilden, med en mjuk hårig tass, åh älskar kattassar... <3

  Nu känns det här lite som en reklamhijack av ditt inlägg.. men det är menat till dig så då kanske det blir mindre reklamigt? Jag har iaf gjort en pinterstboard där jag tänkte pinna bilder från bloggen så då finns klänningen och byxorna på https://se.pinterest.com/etjo0404/my-own/ Det blev lite fail, eftersom jag gjort ett collage till byxorna, så det blev ju en enda lång bild..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är hon rar? Jag gillar också sista bilden. Lilla lilla bustrollet!

   Och TACK för att du gör reklam, det gör mig så himla glad för jag vill verkligen verkligen både följa och repinna dina magiska kreationer (dessutom frågade jag ju ;P)!

   Radera
 5. Vilket underbart smycke! Vad kul att Vifslan gillade det också :)

  Detta har inte riktigt med saken att göra, men tänkte höra om du vet om det hänt något med Fredrikas (på vinden) blogg. Jag har försökt komma in på den de senaste dagarna, men möts bara av ett felmeddelande. Det är nästan som om den försvunnit. Kan du komma in på hennes blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! :)

   Ja, hon har skrivit i Sypepps-gruppen på Facebook att det är blogg.se som krånglar. De jobbar på saken men jag har fet abstinens och provklickar flera gånger om dagen ändå! :P

   Radera
  2. Åh vad skönt att det bara var det som krångla. Så då får jag väl fortsätta och se om jag kommer in ;)

   Radera
 6. Åh så fin!!! Förstår verkligen varför Vifslan genast blev kompis med den senaste katten i familjen. Och igenkänning deluxe på hår överallt när vinterpälsen skall fällas. Vi HADE ett blått bilsäte, men det är numera vitfluffigt... =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha åh huu alltså! Det är en mardröm att dammsuga här hemma, alla tider på året, men nu är det ju rent omöjligt... Tur att de är så söta!

   Radera
 7. Vilket sött smycke! Och vilken otroligt rolig historia om Vifslan och hennes bubbelplastradar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst!! Åh, vad fint att du tycker det :)

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...