måndag 2 maj 2016

tusen dagar ❤

Idag är det prick tusen dagar sen Andreas frågade om jag inte kunde tänka mig att vara hans flickvän. Sen har det varit vi, i tusen dagar och tusen nätter.


Det är lätt att bli sentimental när jag tänker på hur mycket som har hänt med mig under de här tusen dagarna, och hur mycket av det som är tack vare interaktionen, diskussionen och reflektionen med honom, tack vare hans kärlek och tilltro. Jag är en så mycket klokare, bättre och tryggare person idag, så mycket mer dedikerad till det jag gör, med så mycket större tilltro till mig själv och jag är så, mycket lyckligare. Det känns som att vi tillsammans kan överleva allt, men också uppnå allt, bara vi håller ihop.

Ikväll firar vi med pannkakor och dubbel efterrätt!

15 kommentarer:

 1. Så fine dere er! Gratulerer <3

  SvaraRadera
 2. Grattis till ena 1000dagar tillsammans :)

  SvaraRadera
 3. 1000 hjärtan till er! Ni är så fina tillsammans! <3

  SvaraRadera
 4. Men åh vad fint! Grattis <3

  Räknade ut hur många dagar jag och min kille kysstes första gången (vi blev väl ihop någon månad efter, men inget uttalat datum direkt, så har inget att gå på) och det var 997 dagar sen! Så på torsdag får vi fira!

  SvaraRadera
 5. Grattis❤️ Klart värt att fira! Känner likadant med min sambo och det är över 6 år sen vi blev tillsammans. Heja kärleken!

  SvaraRadera
 6. Men åh, fina fina ni! Stort grattis :D

  SvaraRadera
 7. Hurra hurra hurra för er och tusentals dagar till framåt!

  SvaraRadera
 8. Åh vad roligt, grattis!

  SvaraRadera
 9. Så fint! Det är så lätt att glömma dagar och bara se åren, men faktiskt så är det ju himla massa dagar och tänk vad man fyllt dem med :) va tvungen att räkna jag med, har varit tillsammans med Erik i 1726 dagar, jisses!

  SvaraRadera
 10. Knyttet och Skruttet <3

  //Mymlans mamma

  SvaraRadera
 11. vad vackert!! grattis till er. <3

  SvaraRadera
 12. Åh fint! Nu var jag tvungen att räkna ut också :P Jag och sambon har varit ihop i 2918 dagar :) Meen jag kommer nog inte ihåg det om 82 dagar hehe.

  SvaraRadera
 13. Vilken fantastiskt inlägg. Det gör mig så himla lycklig att veta att du har någon som gör dig så trygg och som hjälper dig att utvecklas. <3

  SvaraRadera
 14. Så underbart, ett stort grattis till er! Vad härligt att ha någon som får en att må så bra. Det är precis så kärleksrelationer ska vara, att man utvecklar varandra och bidrar med trygghet.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...