torsdag 28 juli 2016

tre gånger som Tofslan var tröttast i världen


När det är såhär varmt ligger katterna mest och sover hela dagarna, för att sen leva rövare om nätterna. Vi väcks i regel mellan 02 och 04 varje natt av flugjakt under rullgardinen i sovrummet, kapplöpning genom hela lägenheten, fullfjädrat slagsmål och nu senast med både buller och bång när en mal lyckades flyga in i min odlingskupa och Vifslan slog ner krukor och vaser, sänglampor och vattenglas i våra huvuden under sina försök att komma åt den. Nattaktiviteterna gör katterna om möjligt ännu slöare dagtid, och på senaste tiden har jag kommit på Tofslan med att vara too tired for life. Här är tre exempel!


1. Orkar knappt titta upp.


2. Plattörad ovanpå resväskan ovanpå garderoben.


3. Svettig bulle.
Bonus: Fem minuter senare när magen ska luftas.

16 kommentarer:

 1. Äntligen lite kattbilder! :D Det är så roligt med katters nattliga upptåg när det drabbar nån annan haha ;) Kan ju dock förstå dem när de har så fluffig och varm päls att de måste vila under dagen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, eller hur! Skönt att man inte är ensam med sömnbrist i alla fall ;)
   Nej inte alls konstigt! Jag skulle också sova hela dagarna om jag kunde, sån himla värmebölja just nu!

   Radera
 2. Det är svårt att föreställa sig att dessa sötnosar skulle springa runt och vara busiga ;) Min klasskamrat upplevde faktiskt samma "problem" som dig, men hon löste det genom att försöka trötta ut sin katt på kvällen så att han inte orkade vara aktiv på natten. Hon skaffade några leksaker för att aktivera honom kvällstid och det har fungerat ganska bra, han är inte alls lika aktiv nattetid längre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja, det har vi också försökt! Men de är ju unga och fulla med bus, så det verkar inte finnas någon maxnivå att uppnå riktigt ;) Det är dock bättre den här sommaren än förra (då höll vi på att bli knasiga för att vi aldrig fick sova), så det blir nog lugnare med tiden!
   För den som har svårt att föreställa sig dem busa kan jag rekommendera den här filmen av Vifslan! https://www.instagram.com/p/_BnDfLE1z2/?tagged=kattenvifslan

   Radera
 3. Men alltså åh, Alicia, vilken guldgruva att snubbla över just idag när jag behövde en dos kattbilder <33 Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh vad bra! Bara säg till så har jag mängder <3

   Radera
 4. Fantastiska bilder! Och haha hög igenkänningsfaktor här med Asla!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha det är det värsta! Att är de inte två så busar de med sig själva :P

   Radera
 5. så fina bilder! Älskar alla katter <3

  SvaraRadera
 6. Haha älskar bild nummer två! Tröttaste katten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...