torsdag 20 april 2017

sju fina bilder från er

Den senaste tiden har jag samlat på mig lite bilder från er. På saker jag gjort som hittat nya hem och på saker ni gjort inspirerade av mina mönster eller beskrivningar. Låt oss kolla!


Jenny har hängt upp min akvarell av Kevät och titta vad fantastiskt det blev! Den är ju som gjord för att hänga precis där! Jag blir alldeles salig av hur färgerna i bilden går igen i väggen, pallen, ramen och sekretären - det hade jag ingen aning om när jag målade den.


I höstas målade jag katten Pelle i akvarell och den mottogs och godkändes av densamme. Kolla vad mallig han är! Filt och fåtölj matchar bakgrund, såklart! Camilla har bistått med kameran.


Jenn provade att pärla mitt korsstygnsmönster av tre pumpor inför Halloween. Gick ju hur bra som helst!


Ethel köpte ett av mina halsband med strandglas jag plockat på Gotland och visade upp det ihop med en egensydd klänning. Perfekt kombo eller vad!? Halsbanden går att köpa via Refo.


Malin tog mina korsstygnsmönster av Hogwarts elevhem till en helt ny nivå på Monthly Makers loppistema genom att rama in dem i pyttesmå ramar och måla dem i husfärgerna med nagellack. Får hjärtsnörp av detta!


Mikaela fick min första broderade bladbrosch i födelsedagspresent och rockar den såhär snyggt på sin jeansjacka!


Sist men inte minst fick jag nyligen en bild skickad till mig av Jonathan, min vän och kollega från tiden som popcornsopare. Jonatan var med på broderikursen jag höll som del av mitt projektarbete nådens år 2014 och nu hade han fått tillfälle att trä nålen igen och broderat denna fabulösa skalle!

Det är verkligen en lycklig och pirrande känsla att se sina alster i deras nya hem och att när ens instruktioner kommer till användning, tolkas och utvecklas av andra kreatörer. Lyx!

10 kommentarer:

 1. Åh vilket himla fint inlägg och vilken bekräftelse till dig som inspiratör och kreatör. <3 Får ta en bild och visa upp ditt porträtt av mig också när jag har fått ordning på mina väggar. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men verkligen! Såå upplyftande! Åh vad fin du är <3

   Radera
 2. I nästa lägenhet ska älgen upp på väggen igen!

  SvaraRadera
 3. Kan inte riktigt fatta jag heller hur perfekt allting bara blev. Det var helt enkelt meningen att just du skulle måla av just den bilden så den kunde hänga i just det hörnet i just denna lägenheten. Tack igen<3

  SvaraRadera
 4. Älskar broschen orimligt mycket ❤

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så glad för det <3 Den hörde hemma hos dig!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...